Oud-studenten over WWLA

Wat oud-studenten zeggen over de opleiding

Zeer leerzame opleiding. Veel humor en diepgang! Je wordt goed voorbereid op het echte werk. André en Loes zijn enthousiaste vakkenners die graag hun kennis met je delen.
Ik voel me vereerd dat ik in hun keuken mag leren!

Ellen van Ginkel (leerjaar 2008-2009)

Wat een geweldig inspirerende opleiding ben ik toch aan het doen. Iedere keer weer als er een huiswerkopdracht binnenkomt, is het een feestje qua uitdaging hoe ik dat ga aanpakken en er zit zo’n mooie stijgende lijn in, steeds een verdieping verder en haalbaar als je je verdiept in de stof. Tijdens de opleidingsdagen wordt er heel afwisselend gewerkt. De theorie wordt toegankelijk aangereikt en afgewisseld door veel spel. Ik ga iedere keer weer goed opgeladen naar huis, of nog naborrelen met collega-acteurs, want de groepssfeer is ook zo fijn.
Loes en André weten een prettige en veilige leeromgeving neer te zetten met een heerlijke dosis humor. Twee zeer professionele acteurs die met uitstraling en plezier hun vak op ons overbrengen. Ik werk als psychologisch assistent bij een selectie- en onderzoeksbureau dat allerlei kandidaten test voor uiteenlopende banen.  Als ik de opleiding afgerond heb zal ik ook als acteur werken voor het bureau.
Hanneke Scholten (leerjaar 2008-2009)

Group-Feet-shot2

 

Mocht je al trainingsacteur zijn en denken alle kneepjes van het vak toch behoorlijk onder de knie te hebben, zie dan de opleiding van WWLA als een masterclass en ontdek wat je allemaal nog niet wist, wat je allemaal nog niet kon en wat veel beter kan. De opleiding van Loes en André ervaar ik dan ook
als een soort van prettige kwelling, een bron van confrontaties maar ook van uitdagingen, een professionele werkplaats met een schatkist aan ervaring, kennis, tools, handvatten en last but not least een veilige speeltuin om alles in uit te proberen.
Frederiek Voskens (leerjaar 2008-2009)

Wauw! Wat een topopleiding op het gebied van trainingsacteren! Een prima balans tussen theorie en praktijk en ook erg waardevol in mijn dagelijkse leven, zowel privé als zakelijk. Een aanrader! Vele modellen en methodes komen voorbij onder de zeer deskundige en enthousiaste leiding van Loes en André. Elke lesdag is weer een feest: inspirerend, verdiepend, uitputtend, intensief, afwisselend, intensief, maar vooral… erg leuk! Dit alles in een veilige en vertrouwde omgeving, waar oog is voor het individuele en collectieve. Top!
Tony Huiskamp (leerjaar 2009-2010)

Als kind speelden we al en als je als volwassene aan het spelen iets weet toe te voegen, wordt spelen nog leuker. Iedere 14 dagen leer ik meer over rollen en verschillende theorieën in de communicatie met anderen en mezelf. Ik zie eerder en accepteer dat we doen, zoals we doen en dat is handig als trainingsacteur. We oefenen en spelen met en voor elkaar, waarbij zorgvuldigheid en respect de uitgangspunten zijn. Dit alles wordt overgoten met een saus vol humor. Twee docenten die je ieder op hun eigen manier weet uit te dagen om te experimenteren en te leren. Als drama-docent is dit voor mij een geweldige aanvulling. De WWLA opleiding was voor mij het beste besluit  in 2009…. Dus…….
Jos Eggenkamp (leerjaar 2009-2010)

kinderspel

Ik vind het een geweldige opleiding. Erg inspirerend en professioneel. Het werken vanuit teamrollen geeft mij een goed kader en houvast. Door met alle modellen zelf aan de slag te gaan, blijft de theorie goed hangen, komt het echt binnen en gaat het leven.
Evelien Andriesse, leerjaar 2010-2011

De opleiding is vanaf dag één voor mij een groot nieuw avontuur, waarbij ik na iedere les weer een stap dichterbij het prachtige vak trainingsacteren kom. Er komt zoveel meer bij kijken dan ik van tevoren had kunnen bedenken. De gedrevenheid en kundigheid van André en Loes nodigen mij uit om iedere les meer van mijzelf te laten zien in een veilige omgeving. Net zoals ik straks in het werkveld die veiligheid wil waarborgen.
Ik ervaar WWLA als een verrijking van mijn bestaan, want het houdt mijzelf ook een spiegel voor. Zaken waarvan je het bestaan wel weet, maar die lange tijd geen aandacht hebben gekregen. Mijn angst om te kunnen zetten in lef, durf, is misschien wel de grootste uitdaging van dit leertraject. Iedere les is een feestje, iedere les geniet ik en straks wanneer ik de opleiding hopelijk succesvol heb afgerond, weet ik nu al dat ik de vrijdag eens in de 2 weken enorm zal missen!
Simone Peerdeman, leerjaar 2011-2012

Wat heb ik een goede keuze gemaakt om deze opleiding te gaan doen! Elke vrijdag met plezier naar Amsterdam en veel van wat ik leer, blijft hangen en komt een paar keer per week nog wel even voorbij in mijn hoofd. De manier waarop jullie lesgeven en jullie onderlinge taakverdeling is echt helemaal top. Ik leer echt heel veel.
Inge Gulickx, leerjaar 2012-2013

 1 2 3

 

 

 

Share Button