Praktische informatie

De opleiding Acteur in het Bedrijfsleven bestaat uit 20 lesdagen eens in de 14 dagen.Soms is de tussenperiode langer vanwege vakanties. De lesdagen zijn van 09.30 tot circa 16.30 uur. De opleiding start in september.
Kosten voor de opleiding in het jaar 2019-2020 zijn € 4.295,- exclusief BTW (€ 214,75 per dag, exclusief BTW, inclusief koffie en thee).**
Certificaat
De opleiding wordt afgerond met een eindassessment. Twee mensen die werken in de praktijk nemen het assessment af, samen met de hoofddocenten. Het afgelopen jaar waren Paul Devilee (Acteursbureau Kapok) en Jeanne Bakker (Jeanne Bakker Learning & Development) de assessoren.
Je krijgt een certificaat als bewijs van deelname aan de 20 lessen. Hiervoor mag je niet meer dan een bepaald aantal lessen hebben gemist (vraag de Algemene Voorwaarden op). De hoofddocenten beslissen of je al dan niet een voldoende haalt voor je ontwikkeling binnen de 20 lesdagen. De assessoren beslissen of je al dan niet een voldoende behaalt voor het eindassessment.

**Algemene voorwaarden zijn  hier    te downloaden.

 

Brochure

Fullscreen Mode

 

Aanmelden

In een selectie- en oriëntatieworkshop maak je kennis met het vak trainingsacteren en met de hoofddocenten van de WWLA Opleiding. Na deze workshop krijg je, als je dat wilt, advies over welk vervolgtraject het best bij je past. Aanmelden voor deze workshop kan via het aanmeldformulier  Stuur tevens een mail naar andre@wwla.nl met een CV en motivatie voor de opleiding. Wil je weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn of heb je andere vragen, opmerkingen en/of suggesties, neem dan contact op met André Witbreuk: andre @ wwla.nl 06 28 78 5234, of maak gebruik van het contactformulier.

Let op: de opleiding voor 2018-2019 die in september 2018 start zit vol.
Aanmelden voor de oriëntatie/selectieworkshop kan voor het opleidingsjaar 2019-2020.

 

Aanbeveling

De opleiding van WWLA wordt aanbevolen door Acteursbureau Kapok:

Loes en André zijn vakmensen die met veel passie een allround opleiding tot trainingsacteur verzorgen. De opleiding is zo opgebouwd dat alle aspecten van het vak aan bod komen. Een bonus is dat ze experts uit het werkveld betrekken, waardoor je als trainingsacteur in spe zicht krijgt op wat er in de praktijk van je wordt gevraagd.”
Paul Devilee

kapok

Gastdocent en assessor Jeanne Bakker over WWLA - jubileumjaar 2017