De workshop

In een selectie- en oriëntatieworkshop maak je kennis met het vak trainingsacteren en met de hoofddocenten van de WWLA Opleiding. Na deze workshop krijg je, als je dat wilt, advies over welk vervolgtraject het best bij je past.

Oriënteren

Als je je aangetrokken voelt tot het vak trainingsacteren, maar je weet er nog onvoldoende van of je weet nog niet zeker of het iets voor je is, dan kun je de workshop volgen om je te oriënteren.
In de workshop krijg je informatie over het vak en het werkveld en zul je vooral veel uitproberen door te doen. Op die manier krijg je een duidelijke indruk van van het vak en wat het van je vraagt en en kun je ondervinden of je het leuk vindt om dit te leren.

Selecteren – Wie kan de opleiding volgen

Als je al meer weet van trainingsacteren of zeker weet dat je dit vak graag wilt leren, kun je de workshop volgen en je na afloop aanmelden voor telefonisch advies. Je krijgt dan (meestal dezelfde dag nog) van ons te horen wat we hebben gezien en hoe we je kansen inschatten de opleiding met succes af te kunnen ronden.

Vereisten vooropleiding
WWLA is er trots op dat verschillende deelnemers zonder theateropleiding de afgelopen jaren met succes de eindassessments hebben afgelegd. Zo kregen mensen die een andere wending wilden geven aan hun loopbaan en geen professionele acteer- of dramadocentopleiding achter de rug hadden, de kans om aan deze omslag vorm te geven.
Spelen is een belangrijke ‘schat’ van de trainingsacteur, waarmee hij/zij zich onderscheidt van de trainer. Spelen leer je niet in 20 dagen. De mensen die bij ons de opleiding hebben gevolgd en een switch in hun loopbaan hebben gemaakt, hebben wel allemaal eerder gewerkt aan hun spelvaardigheden. Bijvoorbeeld door acteerlessen, improlessen, theatersport, amateurtheater, masterclasses, amateurtoneelschool.
Denk je dat je voldoende spelvaardigheden hebt, heb je veel plezier in het acteren en ben je in staat jezelf aan te sturen als speler, dan kun je bij ons ontdekken of je spel voldoende is gevorderd om genoeg te kunnen leren tijdens een van de opleidingen.

Aanmelden en betalen

Data workshops *

 

NB - dit jaar lopen de aanmeldingen uitzonderlijk snel; daardoor houden we op 25 april 2020 onze laatste workshop
waaraan maximaal 6 mensen kunnen deelnemen. Je kunt je daarvoor hieronder aan melden door betaling via iDeal.

De laatste workshop houden we op aangepaste wijze i.v.m. de rivm-maatregelen. Deze workshop zit vol.
Mocht je interesse hebben in de opleiding, neem dan gerust contact op, we staan je graag te woord.

Deze workshops geven toegang tot het opleidingsjaar van september 2020 – mei/juni 2021. Opleidingsdagen zijn op vrijdagen, eens per twee weken.
Kosten workshop: € 95,00 exclusief 21% BTW.

Locatie: Amsterdam
*je kunt bij aanmelding de datum van je voorkeur doorgeven; als er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een datum, wordt deze verschoven naar een volgende datum. We houden daarover contact met je. Wanneer gedurende het jaar het maximale aantal van 12 deelnemers voor het nieuwe opleidingsjaar WWLA Opleiding Acteur m/v in het Bedrijfsleven is bereikt, komen de laatste data workshops te vervallen.

Data oriëntatie- / selectieworkshops voor de opleiding 2020-2021

Na de zomer zijn we weer gestart met workshops die je in de gelegenheid stellen kennis te maken met het mooie vak van WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven®.
Na het volgen van de workshop krijg je van ons een advies en kom je mogelijk in aanmerking voor een van de 12 opleidingsplaatsen voor de opleiding die start in september 2020.

Geplande data:

NB - dit jaar lopen de aanmeldingen uitzonderlijk snel;  
daardoor staat er nog maar één workshop gepland. 

Update 3 april 2020: de laatste workshop zit vol. Als je informatie wilt over de opleiding en de stand van zaken, neem dan gerust contact op.

 

  • Aanmelden is mogelijk door het opgeven van de datum en het betalen van het workshopbedrag.


Door aanmelding en betaling verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

AANMELDEN