Selectie- en oriëntatieworkshop trainingsacteren WWLA

De workshop

In een selectie- en oriëntatieworkshop maak je kennis met het vak trainingsacteren en met de hoofddocenten van de WWLA Opleiding. Na deze workshop krijg je, als je dat wilt, advies over welk vervolgtraject het best bij je past.

Oriënteren

Als je je aangetrokken voelt tot het vak trainingsacteren, maar je weet er nog onvoldoende van of je weet nog niet zeker of het iets voor je is, dan kun je de workshop volgen om je te oriënteren.
In de workshop krijg je informatie over het vak en het werkveld en zul je vooral veel uitproberen door te doen. Op die manier krijg je een duidelijke indruk van van het vak en wat het van je vraagt en en kun je ondervinden of je het leuk vindt om dit te leren.

Selecteren – Wie kan de opleiding volgen

Als je al meer weet van trainingsacteren of zeker weet dat je dit vak graag wilt leren, kun je de workshop volgen en je na afloop aanmelden voor telefonisch advies. Je krijgt dan (meestal dezelfde dag nog) van ons te horen wat we hebben gezien en hoe we je kansen inschatten de opleiding met succes af te kunnen ronden.

Vereisten vooropleiding
WWLA is er trots op dat verschillende deelnemers zonder theateropleiding de afgelopen jaren met succes de eindassessments hebben afgelegd. Zo kregen mensen die een andere wending wilden geven aan hun loopbaan en geen professionele acteer- of dramadocentopleiding achter de rug hadden, de kans om aan deze omslag vorm te geven.
Spelen is een belangrijke ‘schat’ van de trainingsacteur, waarmee hij/zij zich onderscheidt van de trainer. Spelen leer je niet in 20 dagen. De mensen die bij ons de opleiding hebben gevolgd en een switch in hun loopbaan hebben gemaakt, hebben wel allemaal eerder gewerkt aan hun spelvaardigheden. Bijvoorbeeld door acteerlessen, improlessen, theatersport, amateurtheater, masterclasses, amateurtoneelschool.
Denk je dat je voldoende spelvaardigheden hebt,  heb je veel plezier in het acteren en ben je in staat jezelf aan te sturen als speler, dan kun je bij ons ontdekken of je spel voldoende is gevorderd om genoeg te kunnen leren tijdens een van de opleidingen.

aanmelden button

Aanmelden

Je kunt je voor de selectie- en oriëntatieworkshop aanmelden bij WWLA.
De selectieworkshops vinden eens per maand plaats op een zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur te Amsterdam.
Bij onvoldoende aanmeldingen voor een datum, kan de workshop een maand verschoven worden. De kosten voor de selectieworkshop zijn €95,00 exclusief 21 % BTW.
Er worden 12 deelnemers toegelaten tot een cursusjaar.
Om je in te schrijven voor deze workshop meld je je aan via onderstaand formulier. Na betaling ben je aangemeld voor de workshop.

Aanmelden voor de oriëntatie/selectieworkshop kan voor het opleidingsjaar 2019-2020.

groene pijlen

Aanmelden en betalen

Data workshops *

Zaterdag 26 januari 2019       14.00-ca. 17.00 uur
Zaterdag 23 februari 2019     14.00-ca. 17.00 uur
Zaterdag 23 maart 2019         14.00-ca. 17.00 uur
Zaterdag 18 mei 2019             14.00-ca. 17.00 uur
Zaterdag 15 juni 2019             14.00-ca. 17.00 uur

Locatie: Amsterdam

*je kunt bij aanmelding de datum van je voorkeur doorgeven; als er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een datum, wordt deze verschoven naar een volgende datum. We houden daarover contact met je. Wanneer gedurende het jaar het maximale aantal van 12 deelnemers is bereikt, komen de laatste data workshops te vervallen.