De workshop

In een selectie- en oriëntatieworkshop maak je kennis met het vak trainingsacteren en met de hoofddocenten van de WWLA Opleiding. Na deze workshop krijg je, als je dat wilt, advies over welk vervolgtraject het best bij je past.

Oriënteren

Als je je aangetrokken voelt tot het vak trainingsacteren, maar je weet er nog onvoldoende van of je weet nog niet zeker of het iets voor je is, dan kun je de workshop volgen om je te oriënteren.
In de workshop krijg je informatie over het vak en het werkveld en zul je vooral veel uitproberen door te doen. Op die manier krijg je een duidelijke indruk van van het vak en wat het van je vraagt en en kun je ondervinden of je het leuk vindt om dit te leren.

Selecteren – Wie kan de opleiding volgen

Als je al meer weet van trainingsacteren of zeker weet dat je dit vak graag wilt leren, kun je de workshop volgen en je na afloop aanmelden voor telefonisch advies. Je krijgt dan (meestal dezelfde dag nog) van ons te horen wat we hebben gezien en hoe we je kansen inschatten de opleiding met succes af te kunnen ronden.

Vereisten vooropleiding
WWLA is er trots op dat verschillende deelnemers zonder theateropleiding de afgelopen jaren met succes de eindassessments hebben afgelegd. Zo kregen mensen die een andere wending wilden geven aan hun loopbaan en geen professionele acteer- of dramadocentopleiding achter de rug hadden, de kans om aan deze omslag vorm te geven.
Spelen is een belangrijke ‘schat’ van de trainingsacteur, waarmee hij/zij zich onderscheidt van de trainer. Spelen leer je niet in 20 dagen. De mensen die bij ons de opleiding hebben gevolgd en een switch in hun loopbaan hebben gemaakt, hebben wel allemaal eerder gewerkt aan hun spelvaardigheden. Bijvoorbeeld door acteerlessen, improlessen, theatersport, amateurtheater, masterclasses, amateurtoneelschool.
Denk je dat je voldoende spelvaardigheden hebt, heb je veel plezier in het acteren en ben je in staat jezelf aan te sturen als speler, dan kun je bij ons ontdekken of je spel voldoende is gevorderd om genoeg te kunnen leren tijdens een van de opleidingen.

Wat zeggen deelnemers van de opleiding?

(klik op een afbeelding om te lezen wat ze schrijven op LinkedIn)

Aanmelden en betalen

Er zijn nog een paar plaatsen voor de opleiding die september 2021 start.
Je kunt je aanmelden voor een van de oriëntatie-/selectieworkshops als je wil ervaren of het vak iets voor je is. Na de workshop krijg je een advies.
Wanneer je een plek op de opleiding krijgt aangeboden en het past bij jouw ambitie, dan start de opleiding bij voldoende aanmeldingen (12 deelnemers) in september 2021. Dat lijkt erg ver weg. De praktijk leert dat mensen vanaf september in het jaar vóór de start van de nieuwe opleiding beginnen deel te nemen aan onze workshops en dat de opleiding daardoor in het voorjaar daaropvolgend vol zit. Als je uitziet naar een plek op de opleiding is het dus verstandig op tijd een van onze workshops te volgen. Het fijne van een vroege keuze is ook dat je veel tijd hebt om alvast aan dingen te werken (meestal op het gebied van spelervaring) waarover je tips hebt meegekregen na de workshop.

Data workshops *

2021

zaterdag 19 juni van 14.00 tot ca. 16.30 uur

kun je niet op 19 juni en heb je wel interesse in de opleiding, neem dan contact op met loes @ wwla.nl

Deze workshops geven toegang tot het opleidingsjaar van september 2021 – mei/juni 2022. Opleidingsdagen zijn op vrijdagen, eens per twee weken.
Kosten workshop: € 99,00 exclusief 21% BTW.

Locatie: Amsterdam
*je kunt bij aanmelding de datum van je voorkeur doorgeven; als er onvoldoende aanmeldingen zijn voor een workshopdatum, wordt deze verschoven naar een volgende datum. We houden daarover contact met je.
Wanneer gedurende het jaar het maximale aantal van 12 deelnemers voor het nieuwe opleidingsjaar  WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven(R) is bereikt, komen de laatste data workshops te vervallen.

Data oriëntatie- / selectieworkshops voor de opleiding 2021-2022

Na de zomer zijn we weer gestart met workshops die je in de gelegenheid stellen kennis te maken met het mooie vak van WWLA Acteur m/v in het Bedrijfsleven®.
Na het volgen van de workshop krijg je van ons een advies en kom je mogelijk in aanmerking voor een van de 12 opleidingsplaatsen voor de opleiding die start in september 2020.

Geplande data:
2021
zaterdag 19 juni van 14.00 tot ca. 16.30 uur

  • Aanmelden is mogelijk door het opgeven van de datum en het betalen van het workshopbedrag.Door aanmelding en betaling verklaar je je akkoord met de Algemene voorwaarden

 

AANMELDEN