WWLA

Wat is WWLA

WWLA betekent: Witbreuk & Wouterson, Levensontwerpers en Actiedenkers.
WWLA is een intiatief van André Witbreuk en Loes Wouterson. Ruim vier jaar geleden hebben wij de samenwerking die we zijn gestart als collega’s bij Het Consulaat v/h Acteurs in Bedrijf, samen voortgezet.

Met de ondertitel Levensontwerpers en Actiedenkers beogen we een prikkelende indruk te geven van wat we doen: helpen vormgeven aan ontwikkeling, zowel als het om het ontwerp gaat als om de uitvoering.
Theatermiddelen en dramatechnieken zijn daarbij een belangrijk ingrediënt.

Een van de belangrijke activiteiten van WWLA is de Opleiding Acteur in het Bedrijfsleven. Hier worden mensen met allerlei verschillende achtergronden, in staat gesteld het vak van trainingsacteur te leren. In september 2007 startte de eerste groep cursisten. De opleiding duurt van september tot juni. In september 2014 zal de achtste groep van start gaan.

WWLA heeft de afgelopen jaren trainingen, workshops en theaterinterventies verzorgd, onder andere in de zorg en bij orkesten.
André en Loes vormen met WWLA een schakel in een netwerk van trainers, coaches, acteurs en opleiders.
U kunt bij ons terecht voor ontwikkelingswensen.
Bij elke ontwikkeling is gedrag betrokken. Of het nu gaat om een visie, missie, een strategie, een businessplan, een organisatiedoel of een persoonlijk leerdoel: op enig moment vertaalt het zich in concreet handelen en is gedrag de sleutel tot slagen of niet slagen.
Met effectieve actiewerkvormen leggen we de link tussen plannen en uitvoering, tussen voornemens en daden, en helpen we u snel en effectief op weg naar het door u gewenste resultaat.
Door onze werkwijze maken we zichtbaar en concreet waar u heen wilt, en identificeren we snel wat er mogelijk in de weg staat en wat u daaraan kunt doen.

U bepaalt uw doel. U kunt ons beschouwen als wegbereiders. Als ontwikkelingshulp in het bedrijfsleven.

55go-confidently-in-the-direction-of-your-dreams-live-the-life-you-ve-imagined-posters